X GLOO XG 8

Najatraktivniji model X GLOO obitelji, to je prvi izbor za velike zabave i događaje. XG 8 pruža ogromno pokriveno područje za smještaj gostiju i može se personalizirati visokokvalitetnim ispisom. Unatoč impresivnoj veličini od 8x8m, šator teži samo 42 kg. Pomoću električne pumpe, dvije osobe mogu postaviti XG 8 u manje od pola sata. Ako ga spojite s XG 6 na svakoj od svojih četiri strane, možete prekriti veliki prostor veličine cirkuske arene!
Duljina stranice 7,85 m
Visina ulaza 1,95 m
Ukupna visina 2,6 m
Promjer cijevi 0,2 m
Pokriveno područje 5,6 m²
Težina 8,32 kg
Vrijeme postavljanja
5 min
Branding Classic and Deluxe

 

 

Komponente

 

XG 8 srednji zid

Srednji zid proširuje područje krova i nudi dodatnu, lako izmjenjivu površinu za brediranje. Može se koristiti samostalno ili kao veza između krova i bilo kojeg od dostupnih zidova XG 8. Srednji zid ima dodatni patent zatvarač koji može imati boju koja ne ovisi o ostatku zida.

XG 8 ulazni zid

Ulazni zid može se koristiti samo u kombinaciji sa srednjim zidom i služi kao ulaz i izlaz. Sadrži vertikalni zatvarač pune dužine u sredini, kao i manji ulaz na stranu.

Prilagođene preklopne pločice omogućuju vam da otvorite punu visinu zida i pričvrstite svaku polovicu zida na stranama šatora kada želite dopustiti gostima da vide unutrašnjost šatora bez opstrukcije.

XG 8 zid prozora

Zid prozora, opremljen velikim, fleksibilnim PVC prozorom, može se koristiti samo u kombinaciji sa srednjim zidom. Spriječava vjetar i vremenske utjecaje dok propušta prirodno svjetlo unutar šatora.

Zid prozora se može tiskati prema zahtjevu.

XG 8 Standardni zid

Standardni zid može se koristiti samo uz srednji zid. Isti pruža privatnost i veliki prostor za oglašavanje. Zahvaljujući pametnom sustavu zatvarača, standardni zid može se preokrenuti prema želji, da se vidi brandirana strana zida unutra ili izvan šatora.

Usput: u šator zatvoren sa četiri zida, vaši su proizvodi osigurani od krađe na sajmovima i izložbama čak i bez nadzora.

Tunelski dio XG 8 do XG 8

Pomoću konektorskog tunela možete jednostavno kombinirati dva XG 8 šatora jedan s drugim, za dvostruko pokriveno područje. Posjetitelji ostaju zaštićeni od vremenskih prilika, čak i kada se kreću od jednog šatora i drugog.

Tunelski dio XG 8 do XG 6

Također imate mogućnost povezivanja XG 8 s jednim ili više XG 6 šatora. To je idealno ako planirate događaje s velikim brojem posjetitelja i / ili prezentaciji brojnih velikih proizvoda.