X GLOO XD 6

XD 6 event šator kombinira fleksibilnost i mogućnosti personalizacije kao i XD 5 s volumenom kao XD 8 kako bi stvorio najbolje rješenje usmjereno za kupca. XD 6 je svestrani šator koji vašoj robnoj marki i većim proizvodima daje pravi postav, istovremeno održavajući zaslone, sjedeća mjesta i kako bi svoje goste zaštitili od kiše. Uz dodavanje prilagođenog, visokokvalitetnog ispisa, zajamčeno je da je vrlo atraktivan izgledom.

Duljina stranice 6,0 m
Visina ulaza 1,92 m
Ukupna visina 2,5 m
Promjer cijevi 0,25 m
Pokriveno područje 7,23 m²
sa 4 nadstrešnice 22,83 m²
Visina nadstrešnice 2,17 m
Težina 13,3 kg
Težina nadstrešnice 3,06 kg
Vrijeme postavljanja 5 min
Branding Classic and Deluxe

 

 

Komponente

XD 6 ulazni zid

Ulazni zid može se koristiti za potpuno zatvaranje šatora, s velikim okomitim zatvaračem koji omogućuje jednostavan pristup prostoru za hodanje.

Dvije polovice zida mogu se držati otvorenim zatvaračima koji su pričvršćeni na lijevu i desnu stranu zida.

XD 6 zid prozora

Prozirnim PVC prozorom, prozor zid pouzdano štiti od vjetra i vremena, te propušta sunčevu svjetlost unutar šatora. Široki prostor ispod prozora nudi prikladan oglasni prostor.

XD 6 Standardni zid

Standardni zid odvaja šator iza ili sa strane od prostora, te velika površina se može brandirati za vaše promo poruke.

Zahvaljujući rasporedu patent zatvarača, lako se može preokrenuti kako bi se brandirana strana nalazila unutar ili izvan šatora.

Dodatna sigurnost: U mnogim područjima, šator zatvoren sa četiri zida, znači da su vaši proizvodi osigurani od krađe na sajmovima i izložbama, čak i kada ih nema.

XD 6 KROVNI BANNER

Krovni banner pruža prošireni, lako zamjenjivi prostor za oglašavanje na krovu. Može se koristiti umjesto zida, ali ne i uz stranice.

XD 6 Nadstrešnica

Nadstrešnica ima svoju cijev za napuhavanje, koja održava luk krovišta. Pokriveno područje XD 6 povećava se na 25,03 m² uz dodatak jednog krovišta i na 51,34 m² kada se dodaju četiri nadstrešnice (po jedan na svakoj strani XD 6).

Natpisi na krovištu također su dostupni za jednostavno pričvršćivanje na prednjoj strani krovišta. Proširuju oglasni prostor istaknutom na prednjoj strani krovišta i mogu se lako razmijeniti tako da imaju različite poruke za svaki vaš događaj.

Tunelski dio XD 6 do XD 6

Priključni tunel spaja krov od jednog XD 6 do drugog XD 6 šatora, proširujući pokriveno područje za duplo.

Tunelski dio XD 6 do XD 4 ili Tunelski dio XD 6 do XD 5

XD 6 može se izravno povezati sa svim drugim X GLOO event šatorima u XD rasponu (XD4, XD 5 i XD 8) koristeći odgovarajući priključni tunel. Kombinacija šatora različitih visina može vam pomoći u privlačenju pažnje posjetitelja, što predstavlja vrijedan doprinos predstavljanju vaše marke.