X GLOO XD 5

XG 5 šator naš je najpopularniji model, ponajprije zbog svoje svestranosti. Uz dodatne komponente kao što su banneri na nadstrešnici i krovištu, može se savršeno prilagoditi širokom rasponu zahtjeva i jednostavno prilagoditi za različite svrhe. Veličina omogućava smještaj više posjetitelja ili većih proizvoda kao što su motorne sanjke, bicikli ili kompaktni automobili. Unatoč impresivnoj veličini, XG 5 šator je iznenađujuće lagan, teži manje od 20 kg. Može ga nositi jedna osoba i postaviti brzo.

Duljina stranice 5,0 m
Visina ulaza 1,92 m
Ukupna visina 2,5 m
Promjer cijevi 0,25 m
Pokriveno područje 7,23 m²
sa 4 nadstrešnice 22,83 m²
Visina nadstrešnice 2,17 m
Težina 13,3 kg
Težina nadstrešnice 3,06 kg
Vrijeme postavljanja 5 min
Branding Classic and Deluxe

 

 

Komponente

XD 5 ulazni zid

Ulazni zid može se koristiti za potpuno zatvaranje šatora, s velikim okomitim zatvaračem koji omogućuje jednostavan pristup prostoru za hodanje.

Dvije polovice zida mogu se držati otvorenim zatvaračima koji su pričvršćeni na lijevu i desnu stranu zida.

XD 5 zid prozora

Prozirnim PVC prozorom, prozor zid pouzdano štiti od vjetra i vremena, te propušta sunčevu svjetlost unutar šatora. Široki prostor ispod prozora nudi prikladan oglasni prostor.

XD 5 Standardni zid

Standardni zid odvaja šator iza ili sa strane od prostora, te velika površina se može brandirati za vaše promo poruke.

Zahvaljujući rasporedu patent zatvarača, lako se može preokrenuti kako bi se brandirana strana nalazila unutar ili izvan šatora.

Dodatna sigurnost: U mnogim područjima, šator zatvoren sa četiri zida, znači da su vaši proizvodi osigurani od krađe na sajmovima i izložbama, čak i kada ih nema.

XD 5 KROVNI BANNER

Krovni banner pruža prošireni, lako zamjenjivi prostor za oglašavanje na krovu. Može se koristiti umjesto zida, ali ne i uz stranice.

XD 5 Nadstrešnica

Nadstrešnica ima svoju cijev za napuhavanje, koja održava luk krovišta. Nadstrešnica povećava pokriveno područje XD 5 do 16,89 m². Četiri nadstrešnica povećavaju ga na 35,67 m².XD 5 nadstrešnica može biti opremljena dodatnim, izmjenjivim bannerom; da se vaše ime, logo, URL ili druge informacije istaknu ispred vašeg šatora.

Tunelski dio XD 5 do XD 5

Priključni tunel spaja krov od jednog XD 5 do drugog XD 5 šatora, proširujući pokriveno područje za duplo.

Tunelski dio XD 5 do XD 4 ili Tunelski dio XD 5 do XD 6

Također možete kombinirati svoj XD s većim XD 6 ili manjim XD 4 pomoću odgovarajućeg poveznog tunela. Kombinacija šatora različitih veličina jako privlači pažnju i može biti vrijedan dodatak mjestu promocije vaših robnih marki.