X GLOO XD 4

XD 4 šator je idealan za manje i izložbene prostore od najmanje 4x4m. Zakrivljeni krov u obliku kupola daje atraktivan prezentacijski prostor za vaše proizvode. Zahvaljujući dostupnim dodatnim komponentama, ova se soba može individualno dizajnirati, opremiti i proširiti prema potrebi kombinirajući nekoliko šatora. Još jedan bonus: XD 4 je lako za jednu osobu nositi i postaviti zbog svoje minimalne težine i malog paketa volumena.

Duljina stranice 4,0 m
Visina ulaza 1,92 m
Ukupna visina 2,5 m
Promjer cijevi 0,25 m
Pokriveno područje 7,23 m²
sa 4 nadstrešnice 22,83 m²
Visina nadstrešnice 2,17 m
Težina 13,3 kg
Težina nadstrešnice 3,06 kg
Vrijeme postavljanja 5 min
Branding Classic and Deluxe

 

Komponente

XD 4 ulazni zid

Ulazni zid može se koristiti za potpuno zatvaranje šatora, s velikim okomitim zatvaračem koji omogućuje jednostavan pristup prostoru za hodanje.

Dvije polovice zida mogu se držati otvorenim zatvaračima koji su pričvršćeni na lijevu i desnu stranu zida.

XD 4 zid prozora

Prozirnim PVC prozorom, prozor zid pouzdano štiti od vjetra i vremena, te propušta sunčevu svjetlost unutar šatora. Široki prostor ispod prozora nudi prikladan oglasni prostor.

XD 4 Standardni zid

Standardni zid odvaja šator iza ili sa strane od prostora, te velika površina se može brandirati za vaše promo poruke.

Zahvaljujući rasporedu patent zatvarača, lako se može preokrenuti kako bi se brandirana strana nalazila unutar ili izvan šatora.

Dodatna sigurnost: U mnogim područjima, šator zatvoren sa četiri zida, znači da su vaši proizvodi osigurani od krađe na sajmovima i izložbama, čak i kada ih nema.

XD 4 Nadstrešnica

Nadstrešnica ima svoju cijev za napuhavanje, koja održava luk krovišta. Nadstrešnica povećava područje 11,13 m². Četiri nadstrešnice povećavaju površinu na 22,83 m².

Tunelski dio XD 4 do XD 4

Priključni tunel spaja krov od jednog XD 4 do drugog XD 4 šatora, proširujući pokriveno područje na 32 m².

Tunelski dio XD 4 do XD 5 ili Tunelski dio XD 4 do XD 6

Također možete kombinirati svoj XD 4 s većim šatorima X GLOO događaja. Odgovarajući povezni tuneli pružaju bešavnu i vremensku otpornost na modele XD 5 ili XD 6.