X GLOO XC 3

XC 3 je razvijen tako da čak i “tipična” izložbena područja 3x3m imaju jedinstven izgled. Vrh XC 3 događaja šator lukovi visoko iznad i stvara prostor gdje se posjetitelji mogu osjećati udobnije nego u konvencionalnim paviljonima i pole šatori. Zahvaljujući svojoj laganoj težini (nešto više od 8 kg), prikladnom i kompaktnom transportu pomoću uključenog ruksaka i jednostavnom postavljanju, jedna osoba može imati šator za samo pet minuta. Posebno odabrani materijali jamče dug životni vijek proizvoda.

Duljina stranice 3,0 m
Visina ulaza 1,95 m
Ukupna visina 2,6 m
Promjer cijevi 0,2 m
Pokriveno područje 5,6 m²
Težina 8,32 kg
Vrijeme postavljanja
5 min
Branding Classic and Deluxe

 

Komponente

XC 3 ulazni zid

Dodajte ulazna vrata na svoj šator s ulaznim zidom, koji ima okomiti zatvarač koji dijeli zid niz središte. Po želji se ulaz može lako držati otvorenim pomoću pričvršćenih spojnih kvačica, koji pričvršćuju otvoreni zid na stranu.

XC 3 zid prozora

Zid prozora štiti od vjetra i vremena, ostavljajući ga u prirodnom svjetlu i omogućavajući vama i vašim posjetiteljima pogled na van.

Prostor ispod fleksibilnog PVC prozora također se može koristiti kao oglasni prostor.

XC 3 Standardni zid

Standardni zid pruža potpunu privatnost, kao i velikodušni oglasni prostor.

Usput: u šator zatvoren sa četiri zida, vaši su proizvodi osigurani od krađe na sajmovima i izložbama čak i bez nadzora.

Tunelski dio XC 3 do XC 3

Sa tunelskom komponentom možete spojiti dva XC 3 šatora. Pokriveno područje iznosi 18 m². Tunel vizualno povezuje šatore i nudi posjetiteljima potpunu zaštitu vremena.