STABILNOST I ESTETIKA

prožeti su u otvorenom prostoru koji je stvoren sustavom zatvorenog zraka. Krivulja tkanine krova stvara atmosferu koja podjednako pruža zaštitu i otvorenost.

KONSTRUKTIVNI DIZAJN PROIZVODA

Zahvaljujući ugrađenim patent zatvaračima, zapečaćenim šavovima i PU premaznim materijalima, event šator osigurava najviši mogući otpor vodi ćime su vaši eventi na otvorenome bez stresa u svim vremenskim uvjetima.

SPECIJALNO ODABRANI MATERIJALI

apsorbiraju UV svjetlost i klasificiraju se kao “vatrootporni” prema DIN 4102-1 i CPAI 84. To znači da X GLOO event šator je također pogodan za rigoroznu uporabu na otvorenom.

MOBILAN

Jednostavno transportiranje, malo pakiranje i brzo postavljanje, sve zahvaljujući konstrukciji stupova na napuhavanje i korištenju najfinijih materijala.

ZAJEDNIČKI SUSTAV SPAJANJA

od čvrstih patentnih zatvarača omogućuje brzo i jednostavno pričvršćivanje dodatnih komponenti. Zahvaljujući jedinstvenoj ugradnji patentnih zatvarača, dijelovi krovnih i zidnih dijelova mogu se lako mijenjati, pa čak i obrnuti u mnogim slučajevima.

Osim toga, omogućuje spajanje nadstrešnica i dodatnih šatora kako bi se bez poteškoća proširilo pokrivno područje.

MODULARAN

Sposobnost pričvršćivanja i uklanjanja zidova, nadstrešnica i dijelova tunela pomoću visokokvalitetnih patentnih zatvarača pruža maksimalnu fleksibilnost za vaš event.

VENTILI PREMIUM KVALITETE

pružaju lako strujanje zraka u zračnim mjehurima za brzo napuhivanje, te za ispuhivanje treba samo otvoriti ventil do kraja. Crveni pretlakni ventili automatski se otvaraju kako bi oslobodili višak zraka nakon što su zračni mjehurići postigli idealni tlak.

ODRŽIVI MATERIJAL

osiguravaju stabilnost i po vjetru do 60 km/h, kada se pravilno sidre tube. To je dokazano kroz više testova u tunelu vjetra. Dodatna oprema za sidrenje i balasti također se mogu pričvrstiti na ove točke, omogućujući vam da koristite X GLOO event šator na bilo kojoj površini i u bilo kojem okruženju.

 

SVESTRAN

Bilo u izložbenoj dvorani, na asfaltu ili na pješčanoj plaži – X GLOO šatori nude učinkovito sklonište i atraktivan prezentacijski prostor, u zatvorenom prostoru ili izvan njega.