BRANDING

Za konstrukciju stupova na napuhavanje možete odabrati opcije boja crne, bijele, sive, plave, crvene, žute i zelene boje.

Krov i ostale neobavezne komponente dostupne su u

DVIJE OPCIJE DIZAJNA

za individualni dizajn i prilagodbu vašeg X GLOO event šatora: CLASSIC i DELUXE.

CLASSIC

S ovom opcijom, šator i / ili komponente proizvode se od obojene tkanine u boji po vašem izboru. Dostupne opcije boja uključuju: crno, bijelo, sivo, plavo, crveno, žuto i zeleno. Uz izbor boja, možete se odlučiti za prilagodbu šatora događaja s logotipom ili grafičkim prikazom na željenim lokacijama.

Način ispisa, tiskanje folije s termalnim prijenosom, uključuje prvo prebacivanje dizajna na foliju, a zatim ih prenosi na tkaninu proizvoda kroz tlak i toplinu. Rezultirajući ispis je živahan i otporan na vremenske uvjete.

DELUXE

Ova opcija dizajna uključuje printanje pune površine cijelog krova šatora i / ili željenih komponenata. Dajete dizajn – uključujući CMYK boje i logotipe, grafike i sve druge visoke rezolucije za print. Prenesemo vaš prilagođeni dizajn na posebno razvijeni Lotus materijal putem visokokvalitetnog printa. Konačni rezultat je savršeno brandirani i atraktivni šator za evente.

U ovom prosesu printanja prvo prenesemo zrcalo dizajn na posebni premazani otporni papir. Zatim, uz pomoć visoke temperature i tlaka, tinta postaje plinovita i ugrađuje se u vlakna tkanine. Konačani je rezultat da šator ima trajni print na jednoj strani, dok je zaštićen od kiše i UV zračenja, što ga čini idealnim za unutarnju i vanjsku upotrebu.